انگور و کشمش حافظه از دست رفته را برمی گردانند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف آلو، انگور، کشمش، گوجه‌فرنگی، اسفناج،سیر، تربچه و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند.
احمدرضا درستی مطلق افزود: مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حرکتی در سالمندان مفید است.
وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان می‌توان به آلو، انگور (انگور سیاه) و کشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، کلم (پخته)، گوجه‌فرنگی، انواع توت (سیاه، توت‌فرنگی، تمشک) اشاره کرد.  

 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مطالعات نشان داده است که عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیب‌زمینی، پرتقال، سیب،‌ تربچه به ویژه گل کلم حاوی ماده‌ای به نام گلوکوسلات هستند که تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.
درستی گفت: بیشتر داروهای درمان آلزایمر نقش بازدارندگی آنزیم استیل کولین استراز را دارند که عامل تجزیه پیام رسان عصبی استیل‌کولین است.
وی اضافه کرد: مصرف مرتب کلم (ترجیحاً پخته باشد) از کاهش میزان استیل کولین در دستگاه عصبی مجازی جلوگیری می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد